Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |

ZAV (Zelf Aangebrachte Voorzieningen)

Omdat u natuurlijk graag van uw huis een thuis wilt maken hebt u misschien wensen op het gebied van
voorzieningen in en om uw woning. Als u een verandering in uw woning wilt aanbrengen, dan moet u vooraf altijd schriftelijk toestemming vragen aan Woningstichting Tubbergen. 

U kunt onder aan deze pagina een aanvraagformulier downloaden, telefonisch aanvragen of ophalen bij ons kantoor. Na ontvangst van uw aanvraag krijgt u z.s.m. bericht van ons.

Omdat u natuurlijk wilt weten wat er met die voorzieningen gebeurt als u gaat verhuizen, vragen we u om eerst met ons te overleggen over de mogelijkheden voordat u iets gaat veranderen. Als u dan later gaat verhuizen weet u precies wat u kunt achterlaten, wat u moet verwijderen en wat u kunt overdragen aan de volgende bewoner. 

Het is ook mogelijk om toestemming aan te vragen voor veranderingen die u in het verleden al heeft gerealiseerd. Het kan zijn dat de opzichter bij u langs komt om te kijken of aan de voorwaarden is voldaan, zodat alsnog toestemming verleend kan worden.

Wilt u een ZAV-aanvraag bij ons indienen?
Download het aanvraagformulier hieronder. Het ingevulde exemplaar kunt u langsbrengen bij ons kantoor of digitaal naar ons toesturen. Wij zullen de aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u ontvangt schriftelijk reactie.