Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |
 • Hebt u nog recht op huur- en zorgtoeslag over 2021?

  13 jul 2022

  Ongeveer 1 op de 10 mensen heeft recht op huur- en zorgtoeslag maar heeft dit nog niet aangevraagd over 2021.Lees meer »

 • Wie is uw 'Beste Buur'?

  05 jul 2022

  Wie is uw Beste Buur? Dit jaar vindt in de gemeente Tubbergen voor de tweede keer de Beste Buur Bokaal plaats. De Beste Buur Bokaal is bedoelt om aandacht te vragen voor stille krachten in buurten en wijken; mensen die altijd voor anderen klaarstaan. De winnaar wordt bekendgemaakt op de Nationale B...Lees meer »

 • Jaarstukken 2021

  16 jun 2022

  Als relatief compacte, lokaal georiënteerde corporatie hebben wij, samen met onze partners, ook het afgelopen jaar weer zoveel mogelijk bijgedragen aan de volkshuisvesting in de gemeente Tubbergen en zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ons jaarverslag over 2021 is hier te lezen.Lees meer »

 • Huurverhoging 2022

  11 mei 2022

  Onze huurders hebben eind april een brief ontvangen over de jaarlijkse huurverhoging. Per 1 juli 2022 wordt de huur van de woning mogelijk aangepast met een huurverhoging.Lees meer »

 • Wijziging huurbeleid per 1 mei 2022

  02 mei 2022

  Met ons huurbeleid bepalen wij de hoogte van de huur. De maximale huur die wij mogen vragen wordt bepaald door de overheid, aan de hand van een puntensysteem (het woningwaarderingsstelsel). Wij streven naar betaalbaarheid, wij zorgen er met ons huurbeleid voor dat er voldoende betaalbare woningen z...Lees meer »