Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |
 • Corona virus

  16 mrt 2020

  In heel Nederland zijn maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, ook Woningstichting Tubbergen neemt maatregelen (voorlopig tot en met 28 april). Het is mogelijk dat u hier als huurder of woningzoekende last van ondervindt. Toch vragen wij uw begrip voor deze ...Lees meer »

 • Woningstichting Tubbergen vervangt 35 keukenopstellingen in complex Kolenbranderhof te Tubbergen

  04 feb 2020

  In het najaar van 2019 zijn wij begonnen met de werkvoorbereiding voor het vervangen van keukens in wooncomplex Kolenbranderhof te Tubbergen. Nu alle voorbereidingen gereed zijn zullen wij binnen enkele weken starten met de uitvoering.Lees meer »

 • Visitatie

  21 jan 2020

  Een mooi rapportcijfer!Lees meer »

 • Meer huurders recht op huurtoeslag

  14 jan 2020

  Maximale inkomensgrenzen  in de huurtoeslag vervallen in 2020. Vanaf 1 januari 2020 is de wijziging van de Wet op de huurtoeslag van kracht. In de wet komen de maximale inkomensgrenzen te vervallen waardoor de huurtoeslag bij een stijging van het inkomen geleidelijk en over een langer inkomenstraje...Lees meer »

 • Vacature Directeur-Bestuurder

  09 jan 2020

  Woningstichting Tubbergen is een lokaal verankerde woningcorporatie in de gemeente Tubbergen. De stichting heeft een bezit van ruim 1.000 woningen en biedt passende huisvesting aan huishoudens met lagere inkomens en specifieke doelgroepen. Voor deze financieel gezonde en klantgerichte organisatie zoe...Lees meer »