Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |
 • Wijziging van installateur voor cv-onderhoud en cv-reparaties

  15 mei 2023

  Het contract met onze huidige installateur SGT loopt per 14 mei 2023 af. Vanaf 15 mei 2023 zullen de werkzaamheden worden overgenomen door installateur Feenstra.Lees meer »

 • Energietoeslag

  26 apr 2023

  Door de stijging van de energiekosten komen veel mensen met een laag inkomen in de problemen. De Rijksoverheid heeft geld beschikbaar gesteld en helpt deze inwoners met een eenmalig bedrag per huishouden. Mensen met een uitkering krijgen dit bedrag automatisch. Heeft u geen uitkering, maar wel een ...Lees meer »

 • Jaarlijkse aanpassing van de huurprijs

  25 apr 2023

  Wij bekijken elk jaar met welk percentage wij huurprijzen gaan aanpassen. Dit doen wij elk jaar zodat wij met de huur die wij ontvangen ons werk kunnen blijven doen. Zoals het onderhouden en het verduurzamen van onze woningen en leefbaar houden van de buurten.Lees meer »

 • Vervangen lichtmasten door LED

  30 mrt 2023

  Graag brengen wij u op de hoogte van een duurzaamheidsinitiatief dat wij de komende weken zullen uitvoeren. In onze (achter)paden zullen oude lichtmasten worden vervangen door nieuwe lichtmasten met energiezuinige led-verlichting. Dit doen wij met als doel het verlagen van ons elektraverbruik en he...Lees meer »

 • Eenmalige huurverlaging 2023

  29 mrt 2023

  Huurders met een laag inkomen krijgen in 2023 een eenmalige verlaging van de huur. Dit is bepaald door de overheid. Het doel van deze regel is om sociale huurwoningen betaalbaar te houden voor huurders met een laag inkomen.Lees meer »