Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |
 • WoningHuren.nl is live!

  28 mrt 2023

  WoningHuren.nl is live! Vanaf nu vind je ons woningaanbod op WoningHuren.nl. Zoeken en reageren was nog nooit zo makkelijk. Neem snel een kijkje.Lees meer »

 • Geen woningaanbod tussen 14 en 28 maart

  15 feb 2023

  Van 14 tot 28 maart bieden wij geen woningen aan op onze website. Vanaf 28 maart vindt u ons aanbod niet meer op wstubbergen.nl maar op WoningHuren.nl.Lees meer »

 • Mooie cijfers voor Woningstichting Tubbergen

  03 jan 2023

  Elk jaar doet koepelorganisatie Aedes vergelijkend onderzoek onder woningcorporaties. Ook Woningstichting Tubbergen doet mee aan dit onderzoek. Aedes meet het presteren van de corporatie op de gebieden Klanttevredenheid, Duurzaamheid, Staat van onderhoud en beheer, Beschikbaarheid en Betaalbaarheid...Lees meer »

 • De nieuwe woonkostenkrant is uit!

  17 nov 2022

  Met de woonkostenkrant proberen wij onze huurders te helpen met inzicht op financiën en kosten. Er staan onder andere handige (bespaar) tips in. En nuttige informatie. Bijvoorbeeld hoe een energietoeslag voor lage inkomens aangevraagd kan worden in de gemeente Tubbergen. Of hoe een energieafrekenin...Lees meer »

 • Goed idee? Doe er iets mee!

  26 okt 2022

  Heeft u een idee voor uw buurt, straat of wijk? Wilt u bijvoorbeeld samen met uw buurtgenoten een speeltuin opknappen, een moestuin beginnen of een bankje plaatsen? Of hebt u een ander idee om uw buren beter te leren kennen of de buurt veiliger, schoner of gezelliger te maken? Meld uw idee dan bij ...Lees meer »