Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |

De Gemeente Tubbergen is een actie gestart om vouchers uit te delen voor regentonnen. Voor huurders van Woningstichting Tubbergen zijn 20 vouchers beschikbaar. Voor de huurders van Woningstichting Tubbergen wordt als extra vanuit de Woningstichting ook hulp geboden bij het plaatsen van de regentonnen.

Waarom deze actie?
In de zomers hebben we de laatste jaren te maken met extreme droogte. Een regenton is een slimme manier waarmee je in de nattere periodes eenvoudig schoon regenwater opvangt. Dit gebruik je bijvoorbeeld in de zomer weer in je tuin. Daarmee bespaar je kostbaar drinkwater en maak je je tuin klimaatbestendiger. Daarom biedt de gemeente Tubbergen 200 vouchers aan voor de aanschaf van een regenton, waarvan 100 vouchers gereserveerd zijn voor rioleringsprojecten in de gemeente. Van de overige 100 zijn 20 vouchers gereserveerd voor huurders van Woningstichting Tubbergen.  

Voorwaarden deelname
Bij de aanvraag worden de volgende voorwaarden gesteld:

  • De voucher kan alleen besteed worden aan een regenton.
  • Per huishouden kan er 1 regenton worden aangevraagd.
  • De regenton moet minimaal 200L water kunnen opvangen. 
  • De voucher kan alleen ingeleverd worden bij de aangewezen bedrijven en heeft een waarde van maximaal €100,-.
  • Extra kosten boven de vergoeding die de voucher biedt zijn voor eigen rekening.
  • Deelnemers moeten de regenton zelf ophalen bij één van de aangewezen lokale bedrijven, het aansluiten van de ton doen zij ook zelf (m.u.v. huurders woningstichting).
  • Afnemers gaan akkoord met het sturen van een foto van de geïnstalleerde regenton aan de gemeente (regenton-at-noaberkracht.nl) ter controle van correcte aansluiting.

Aanmelden
Huurders van Woningstichting Tubbergen kunnen zich aanmelden via het mailadres regenton-at-wstubbergen.nl. De vouchers worden vergeven op volgorde van aanmeldingen en daarbij geldt de regel op=op. De voucher kan besteed worden bij Tuincentrum Heerdink in Geesteren en bij Praxis en Dierenspeciaalzaak Tijhuis & Zn in Tubbergen.

U hoort zo spoedig mogelijk of u tot de gelukkigen behoort. Over de verdeling kan niet gecorrespondeerd worden.