Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |

MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS

In heel Nederland zijn maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, ook Woningstichting Tubbergen neemt maatregelen (voorlopig tot en met 28 april). Het is mogelijk dat u hier als huurder of woningzoekende last van ondervindt. Toch vragen wij uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Ons kantoor is gesloten voor bezoek
Maar tussen 8.30 en 12.00 uur zijn we wel telefonisch bereikbaar op nr. 0546 622 312.
Het kan zijn dat u door drukte iets langer dan normaal in de wachtrij staat.
Als uw vraag niet dringend is, dan kunt u ons ook een e-mail sturen.
Mail dan naar info-at-wstubbergen.nl

Afspraken
Afspraken handelen we zoveel mogelijk telefonisch of per mail af. Voor veel zaken is dat goed mogelijk. Wij vragen aan u als klant, hier rekening mee te houden en alleen contact met ons te zoeken als dat echt nodig is. Waar mogelijk verzetten we de afspraken. Mocht het toch noodzakelijk zijn dat we bij u thuis moeten komen, dan zullen onze medewerkers vooraf contact met u opnemen met de vraag of u of een huisgenoot symptomen van verkoudheid, hoesten of koorts heeft. Is dat het geval, dan kunnen we niet komen en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt op het moment dat u weer beter bent.

Huuropzeggingen, publicatie van woningen en woningtoewijzingen
Omdat we mensen niet onnodig met elkaar in contact willen brengen, kunt u de huur van uw woning wel opzeggen maar wachten we voorlopig met het publiceren en toewijzen van woningen waardoor er tijdelijk geen woningaanbod beschikbaar is.

Spoedgevallen
Wij voeren alleen dringende en/of noodzakelijke reparaties uit. Kan een reparatie niet wachten en is het een noodgeval zoals lekkages, gaslek, verstoppingen  of noodsituaties dan kunt u natuurlijk altijd gewoon bellen met ons normale nummer zoals dat op onze elders op onze website is vermeld. Er wordt dan samen naar een goede oplossing gezocht.