Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |

Maatregelen vanwege het coronavirus

In heel Nederland zijn maatregelen getroffen met betrekking tot het Coronavirus, ook Woningstichting Tubbergen volgt maatregelen van het RIVM om het besmettingsgevaar zoveel mogelijk te beperken.

Vragen? Bel of mail ons. Ons kantoor is gesloten.
Wij zijn telefonisch tussen 8.30 en 12.00 uur gewoon bereikbaar op telefoonnummer 0546 622 312. U kunt ons ook een email sturen via info-at-wstubbergen.nl. Voor uw en onze veiligheid is ons kantoor tijdelijk gesloten. Wij vragen u om rekening te houden met deze uitzonderlijke situatie en alleen contact met ons te zoeken als dat nodig is.

Hebt u een afspraak met ons staan?
Persoonlijke afspraken en huisbezoeken vervallen en handelen we zoveel mogelijk telefonisch of per email  af. Voor veel zaken is dat goed mogelijk. Sommige afspraken moeten we verzetten.

Reparatieverzoeken
Onze onderhoudsmedewerker is telefonisch bereikbaar. Hij is het best bereikbaar tussen 8:30 en 9:30 uur, u kunt bellen tot 12:00 uur. Werkzaamheden aan de buitenzijde van de woning voeren wij zoveel mogelijk uit. Werkzaamheden achter de voordeur in principe niet. U kunt uw reparatieverzoek wel melden, wij plannen een reparatie in zodra dit weer veilig is.

Spoed
Spoedgevallen zoals (gas)lekkages, verstoppingen of andere noodsituaties meldt u uiteraard direct. Op werkdagen tot 12:00 uur via 0546 622 312 of buiten kantooruren via de storingsdienst van SGT tel. 088-4479900. Er wordt dan naar een goede oplossing gezocht.

Huuropzegging en inspectie
Een huuropzegging gaat zoals altijd via een (digitaal) formulier. Daarna wordt u door ons gebeld voor uitleg over de gang van zaken en om afspraken over de oplevering te maken. Er wordt géén onderlinge bezichtiging met een kandidaat huurder georganiseerd. Wij inspecteren de woning en controleren de gemaakte afspraken nadat u de sleutels bij ons hebt ingeleverd.

Woningaanbod en toewijzen
Wij hebben tijdelijk geen woningaanbod gepubliceerd. Vanaf 8 april beginnen we hier weer mee. U kunt op de gebruikelijke manier reageren op onze woningen. Onze woningen blijven 7 dagen online. Daarna selecteren wij een 1e kandidaat en gaan met deze kandidaat in overleg over de bezichtiging en verdere gang van zaken. Er wordt géén onderlinge bezichtiging met de vertrekkend huurder georganiseerd.

Problemen met huurbetaling

Valt uw inkomen (grotendeels) weg als gevolg van de coronacrisis en heeft u daardoor een probleem met huurbetaling? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0546 622 312 of stuur een email naar info-at-wstubbergen.nl. Samen overleggen we over een passende oplossing.

Dank voor uw begrip
We moeten uit veiligheid onze dienstverlening aanpassen. Dat zorgt voor een minder persoonlijke benadering, of soms uitstel van werkzaamheden. Wij danken u op voorhand voor uw begrip op deze omstandigheden.