Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |
woensdag 26 september 2018
nieuws-intro-picture-comment

Aveleijn, locatie extramuraal Tubbergen, aan de Bruno van Ommenstraat, heeft de buurt uitgenodigd voor een kop koffie i.v.m. de burendag.

Het werd een fantastische ochtend waarbij de buren de gelegenheid kregen de nieuwe overkapping te bekijken en een kijkje te nemen in het appartement waar de inloop van Aveleijn is gesitueerd.


 

Opening tijdens Burendag

 

 

Aveleijn, locatie extramuraal Tubbergen, aan de Bruno van Ommenstraat, heeft de buurt uitgenodigd voor een kop koffie i.v.m. de burendag.

Het werd een fantastische ochtend waarbij de buren de gelegenheid kregen de nieuwe overkapping te bekijken en een kijkje te nemen in het appartement waar de inloop van Aveleijn is gesitueerd. De inloop die 6 dagen in de week de mogelijkheid biedt om bij te praten, een kop koffie te drinken, samen te eten of een maaltijd op te halen.

Vorig jaar juni kregen alle huurders van Woningstichting Tubbergen de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage aan de leefbaarheid.

Vanuit de locatie werd al snel duidelijk dat het hebben van een overkapping een toegevoegde waarde zou hebben voor die leefbaarheid. Een plek die uitnodigt te gaan zitten, om een praatje te maken met de buren, om mensen te ontmoeten.

De ochtend kreeg ook nog een officieel tintje. Er werd een bord onthuld waarop de naam stond voor het onderkomen, bedacht en gemaakt door een van de cliënten. De overkapping kreeg de naam, het Brunootje. Er volgende een groot applaus.

Het werd een hele bijzondere ochtend waarbij duidelijk werd dat je over en weer veel voor elkaar kan betekenen.