Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Contact |

Misschien heeft u de posters al zien hangen of de advertentie in ‘Op en Rond de Essen’ voorbij zien komen; inwoners van de gemeente Tubbergen kunnen een buurman of -vrouw nomineren voor de Beste Buur Bokaal. De Beste Buur Bokaal is hét moment om die buur, die veel voor de buurt of een buur heeft gedaan, in het zonnetje te zetten.

De stille kracht
Bij deze prijs gaat het om ‘de stille kracht’; het is vaak de buur die niet in het middelpunt staat maar het toch verdient om gewaardeerd te worden. Dit jaar is het de eerste keer dat er in de gemeente Tubbergen een beste buur genomineerd kan worden.

Gezamenlijk initiatief
De Beste Buur Bokaal is een gezamenlijk initiatief van lokale woningcorporaties, huurdersorganisaties en gemeenten. Alle 14 Twentse gemeenten doen mee.
Want samen willen we een bijdrage leveren om ontmoeting en verbinding tussen mensen in buurten te stimuleren.

Alle inwoners uit de gemeente komen in aanmerking
Iedere inwoner van de gemeente Tubbergen kan een buurman of buurvrouw nomineren. Belangrijk is wel om uit te leggen waarom deze persoon zo’n goede buur is en de bokaal verdient. Een onafhankelijke jury gebruikt deze toelichting namelijk om de winnaar te bepalen. De jury kijkt uit naar bijzondere burenverhalen!

Nomineren kan tot 16 augustus en heel eenvoudig via www.bestebuurbokaal.nl.

Nationale Burendag zaterdag 25 september.
De prijs aan de winnende buurman of buurvrouw wordt uitgereikt op Nationale Burendag: zaterdag 25 september.

Voor meer info: Bestebuurbokaal