Ga naar de inhoud
Ik zoek een woning

Op zoek naar een sociale huurwoning in de gemeente Tubbergen? Het beschikbare woningaanbod vindt u op WoningHuren.nl. Hier kunt u zich inschrijven, een woning zoeken, een woning vinden. Lees hier hoe het werkt.

Kijk op www.woninghuren.nl voor ons actuele woningaanbod en dat van alle 12 andere corporaties.

Met circa 1000 woningen in ons bezit verhuren wij verschillende soorten woningen. Onder meer eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen. Ook vindt u bij ons 2 woonwagenplekken die we verhuren.

Zorg dat u ingeschreven staat bij WoningHuren.nl. Dit regelt u op de website van WoningHuren.nl. U krijgt een account en daarmee reageert u op de woningen.

Onze woningen staan in de verschillende dorpen van de gemeente Tubbergen. Het gaat om Albergen, Fleringen, Geesteren, Harbrinkhoek, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen en Vasse. Het actuele aanbod van huurwoningen vindt u op WoningHuren.nl. Hier ziet u ons aanbod en dat van 12 andere woningcorporaties.

Bent u ingelogd op WoningHuren.nl dan ziet u de woningen die passen bij het door u ingevulde inkomen. Zorg daarom dat het inkomen dat u invult klopt.

U kunt op zoveel woningen reageren als u wilt. Wel geldt dat u per woning maar 1 keer mag reageren. Zorg wel dat u reageert op woningen die passen bij uw situatie (inkomen, huishoudgrootte, leeftijd). Heeft u op meerdere woningen gereageerd? Dan kan het zijn dat u meerdere aanbiedingen ontvangt.

Urgentie geven wij niet aan woningzoekenden. Is er sprake van een noodsituatie waarbij u dringend een woning nodig heeft, dan adviseren wij u om contact op te nemen met Schakel Tubbergen via telefoonnummer 0546 62 87 01.

Voorrang op woningen geven wij in een aantal situaties wel. Bijvoorbeeld voorrang voor mensen uit het dorp waar de woning staat of op basis van leeftijd. Geldt er voorrang, dan ziet u dit bij de woningadvertentie staan.