Ga naar de inhoud

Een nieuwe of andere huurwoning zoeken en op het aanbod reageren? Om dat te doen heeft u een actieve inschrijving nodig bij WoningHuren.nl. Uw inschrijving bij ons is overgezet naar WoningHuren.nl. Hierover bent u geïnformeerd. 

Voor 31 oktober activeren
Heeft u uw inschrijving nog niet geactiveerd? Doet u dit dan voor 31 oktober 2023. Activeert u uw inschrijving niet voor die datum, dan vervalt uw inschrijving. Om (in de toekomst) te reageren op het woningaanbod, schrijft u zich dan opnieuw in. U betaalt dan € 25,00 inschrijfkosten. De opgebouwde inschrijftijd vervalt ook bij een nieuwe inschrijving. 

Activatielink in uw mail
U heeft een mail ontvangen van WoningHuren.nl met daarin een link naar de pagina waar u uw inschrijving activeert. Na activatie is het belangrijk dat u uw gegevens controleert.

Gegevens aanvullen en controleren
Vul uw geboortedatum in en controleer uw gegevens. Vul de gegevens aan als dat nodig is. Is het activeren gelukt? Dan krijgt u een melding op het beeldscherm. Vul ook een inkomen in. Alleen met een ingevuld inkomen lukt het om te reageren op de woningen via WoningHuren.nl. U krijgt géén bevestiging van de activatie via de mail.   

Woonwensen invullen
Vergeet niet uw woonwensen in te vullen bij ‘Woonwensen & tipbericht’. U krijgt dan automatisch berichten over woningen die passen bij uw woonwensen.

Vragen?
Kijk dan op WoningHuren.nl Onder vraag en antwoord vindt u meer informatie. Hier staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of lukt het activeren niet? Bel, mail of kom langs bij bij ons langs.